fbpx
We use cookies to improve your online experience. For information on the cookies we use and for details on how we process your personal information, please see our privacy policy. By continuing to use our website you consent to us using cookies.
Op på velgørenheds-cyklen

Op på velgørenheds-cyklen

Op på velgørenheds-cyklen

Om et par dage starter jeg en af de største udfordringer i mit liv: at cykle 160 km i et hug, og jeg vil fortælle dig hvorfor.

For nogle af jer kan 160 km være en ’walk (eller en cykeltur) in the park’, men for en person, der ikke cykler overhovedet, før april i år – er det en kæmpe udfordring. For fire år siden løb jeg en halv maraton, da troede jeg det var hårdt. Det var kun to timers aktivitet, det her vil tage otte timer (vis alt går godt).

Mit mål, og min ambition gennem timer og atter timer med grusom træning, har været viden om, er at jeg har til formål at rejse £ 750 til tre forskellige, vidunderlige velgørende organisationer. Det er et højt mål, men folk har været så generøse, og jeg har været begejstret over den støtte og de donationer, jeg har modtaget fra venner, familie og faktisk, Preoday.

Det er altid svært at vælge én velgørenhedsorganisation, og derfor har jeg valgt tre, en fra hver fase i livet.

Den første er Bliss, som kæmper for enhver baby der er født for tidligt eller som er syg, for at få den bedste pleje. Den opnår dette ved at bemyndige familier, påvirke politikere og praksis, og muliggøre livsvigtig forskning.

Den anden er en organisation som jeg har tæt på mit hjerte: Shine Cancer Support. En velgørenhedsorganisation, der støtter yngre voksne, der lever med og overlever kræft, heriblandt min skoleven og senere, bofælle, Harriet. For yngre voksne rejser en kræftdiagnose ofte et bestemt sæt udfordringer, som ikke er behandlet af eksisterende tjenester. Udover at behandle kræft skal de beskæftige sig med problemer, herunder isolation, frugtbarhed, tilbagevenden til arbejde, dating, færdiggørelse af deres uddannelse og opbygning af deres karriere. Alt for gammel til specialhjælp rettet mod teenagere, men føler sig for ung til standard kræftstøtteinitiativer, kan de let føle, at de er alene.

Den sidste velgørenhedsorganisation er en lokal organisation som har passet forældrene til mine venner i deres sidste tid: Rennie Grove Hospice Care. Rennie Grove er en velgørenhedsorganisation, der yder pleje og støtte til patienter diagnosticeret med kræft og anden livsbegrænsende sygdom. De giver 24/7 respons Hospice Home Care; En række dagstjenester og støtte til hele familien under sygdommen og gennem dødsfald.

Jeg håber du er enig i, at disse er tre organisationer som jeg føler for er meget værdifulde velgørende organisationer.

Hvis du ønsker at bidrage til arrangementet med en donation, er du velkommen, min donationsside er https://mydonate.bt.com/fundraisers/charlottebass. Hvis ikke, kan du måske stille ind på BBC Sport eller British Eurosport for at se live dækning og kigge efter mig, jeg bærer min velgørenheds cykel top med et billede af Harriet på min ryg.

Af Charlotte Bass, Marketing Manager, UK & Ire

 

Other Blog Articles